Bayern Münchens tyske superstjerne, Thomas Müller, blev angiveligt kontaktet af tre forskellige Premier League klubber henover den netop overståede sommer. Det sker efter, der har været rygter om, at han ville forlade Allianz Stadium denne sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

 

Ifølge det tyske medie Sportbild og det britiske medie the Daily Start, var de tre engelske storklubber, Arsenal, Liverpool og Chelsea alle interessede i at hente den tyske landsholdsspiller til deres hjemmebane denne sommer.

Medierne slår fast, at de tre klubber alle henvendte sig til den sydtyske klub for at forhøre sig om muligheden for at hente Müller til deres respektive klubber.

Sidste sæson scorede han nemlig kun fem mål for klubben – en yderst skuffende sæson.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Müllers arbejdsgiver, Bayern, har denne sommer hentet den colombianske playmaker, James Rodriguez, på et to-årigt løn fra Real Madrid. Derudover har de også forstærket sig med den centrale midtbanespiller, Corentin Tolisso fra franske Lyon.

Bayern slog dog fast tilbage i i july i år: Thomas er stadig ikke til salg, fordi han passer perfekt ind i Bayern. Det er der ingen diskussion om, fortalte klubbens chef.

– Thomas er, ligesom os, alle enige om sidste sæson: Det var ikke en god en for Thomas. Men det er ikke et problem for os. Vi tror på Thomas.

Arsenal, Chelsea og Liverpool var angiveligt alle klar til at slå til, hvis Bundesliga klubben ville af med landsholdsspillere, men i stedet hentede de henholdvis Alexandre Lacazette, Alvaro Morata og Mohamed Salah.

Müller har indtil videre spillet 78 minutter for klubben i Bundesligaen  indtil nu. Han startede i klubbens kamp mod rivalerne fra Bayer Leverkusen, før han blev degraderet til udskifter i seneste kamp mod Werder Bremen.