Lige nu er der godt nok landsholdspause, men der er ikke mange dage til, at Champions League for alvor skydes i gang. Indtil videre har der kun kørt Champions League kvalifikation, altså er den rigtige turnering ikke skudt i gang endnu. 

AF KRISTIAN PARIS

På sidste landsholdspause dag kommer Barcelona nu med deres trupudtagelse til næste års Champions League – verdens bedste klubturnering.

Det gør de ved at offentliggøre deres 25 mands trup til Champions League 17/18 via deres Twitter konto.

Sommerens indkøb til Barcelona i form af Nelson Semedo, Ousmane Dembele og Paulinho er overraskende nok alle i truppen forud for den kommende sæson.

Spillere som Andre Gomes og den tidligere Arsenal forsvarer Thomas Vermalaen er ikke med i truppen, hvorfor de også er blevet kædet sammen med skifte væk fra Catalonien.

Barcelona var i sidste års turnering slået ud i kvartfinalen af Juventus, der senere kom i finalen og tabte til Barcelonas evige rivaler fra Real Madrid.

Klubben er desuden kommet i pulje D, hvor de skal møde de græske mestre fra Olympiakos og den portugisiske storklub Sporting CP.

Barcelona er udfordret på bredde i denne sæson. Klubben formåede aldrig rigtig at hente en rigtig afløser eller erstatning for Neymar, der blev solgt som verdens dyreste spiller nogensinde til den franske hovedstadsklub PSG.

Selvom klubben intenst prøvede at hente den brasilianske troldmand Coutinho fra Liverpool – lige indtil sidste sekund af sommerens transfervindue – blev det altså ikke til noget for den catalonske storklub.

“Det er et stort tab for klubben, fordi vi ved, hvor meget Neymar har betydet for denne her klub. Hans kvaliteter er ikke til at tage fejl af og det er bestemt noget vi vil savne i den kommende sæson. ”