Fem spillere var imod Carlo Ancelotti under hans tid for den sydtyske klub. Det fortæller klubbens præsident, Uli Hoeness.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Den italienske træner Carlo Ancelotti blev i går, torsdag, fyret fra sit job i den tyske mesterklub Bayern München. Fyringen skete blot et døgn efter 0-3 ydmygelsen til Paris Saint-Germain på udebane i Champions League.

Der har været spekulationer om, at fyringen blot er et resultat af de hidtil dårlige resultater på banen, men nu kan Uli Hoeness i et interview med det tyske medie Funke Sport fortælle, at Ancelotti ikke havde spillerne bag sig.

-Han havde fem spillere, der var imod ham, og det er en umulig situation at stå i. Som træner kan man ikke have, at man har stjernespillere imod sig. Jeg har igennem mit liv lært et odsprog, der lyder, at fjenden i ens seng er den farligste. Derfor var vi ndøt til at lave ændringer, fortæller præsident i Bayern München.

Han vil dog ikke fortælle, hvilke spillere, det drejer sig om. Men der går forlydender om, at det blandt andre drejer sig om Arjen Robben, som i øvrigt heller ikke startede i kampen ude mod PSG.

Det er den forhenværende assisterende træner, Willy Sagnol, der overtager styringen for en midlertidig periode. Første kamp i trænersædet for ham er på søndag mod Hertha Berlin.

SE OGSÅ: Brøndby kan snuppe ham gratis: Drømmespillers kontraktforhandlinger brudt sammen