Zinedine Zidanes meget overraskende Real Madrid afsked kom rigtigt nok ud af det blå, da han netop havde vundet sin tredje CL-titel i træk med hovedstadsklubben. 

Men måske kom det ikke helt så meget ud af det blå. Franskmandens afsked var nemlig et resultat af en uoverensstemmelse med klubbens præsident Florentino Perez. De havde angiveligt haft et kontrovers over at ville hente Premier League stjernerne Edene Hazard og David de Gea.

Hazard og De Gea har begge været på Madrids rader i meget lang tid. Hver sommer ser det ud til, at klubben er meget tæt på at hente kantspilleren og keeperen for at forbedre truppen. Indtil videre er det dog ikke lykkedes endnu.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Nu, hvor sæsonen er slut, ville Zidane prøve igen. Det sker efter han har mistet troen på klubbens førstevalg mellem stængerne, Keylor Navas, og vil have Hazard som en ny offensiv profil.

Perez vil ikke bruge flere penge

I følge den britiske avis the Sun har Perez sagt til Zidane, at klubben ikke ville forsøge at hente nogen af de to spillere denne sommer. Det skulle angiveligt have fået glasset til at flyde over.

Zidanes sidste ord var følgende: “Jeg er færdig. I kan bare gøre med truppens om I vil.” sluttede den 45-årige manager.

Afsløringen kommer som gode nyheder for både Man Utd og Chelsea fans, eftersom de ser ud til at kunne beholde deres to stjerner endnu en sæson.

I  stedet vil Real Madrid prøve at hente Chelsea keeperen Thibaut Courtois. Han har faktisk tidligere været  i Madrid – bare i Atletico Madrid. En anden mulig afløser for Navas er også Alisson Becker.

Derudover er de også interesseret i Sadio Mane fra Liverpool, der har haft en fremragende sæson.