Barcelona afviste hele to gange muligheden for at hente Paulo Dybala, også selvom Juventus var villige til at gøre en handel med den katalanske storklub. Angiveligt skulle italienerne have tilbudt den lille argentiner for omkring 1 milliard kroner.

Det kan det spanske medie AS berette. Ernesto Valverdes mandskab valgte i stedet for at gå efter Philippe Coutinho i forsøget på at erstatte Neymar, som røg til Paris Saint Germain for 1,65 milliarder kroner.

Den plan mislykkedes som bekendt, og den brasilianske guldfugl blev på Anfield. Liverpool afviste flere bud i omegnen af 100 millioner pund, eller godt og vel 800 millioner danske kroner.

Dybalas bror og en repræsentant for Juventus-spilleren mødtes angiveligt med Barcelona-præsidenten i midten af august, hvor det kom frem, at den argentinske landsholdsspiller var meget interesseret i et skifte til Barcelona.

På trods af dette forsøgte Barcelona ikke at jagte en aftale med spilleren, eftersom de mente, at han ikke ville kunne indgå i et samarbejde med Lionel Messi, selvom de to er landsholdskolleger og på den front supplerer hinanden godt.

Den 23-årige Juventus-spiller har fået en forrygende start på sæson med fire mål i to kampe. Kort før sæsonstart blev han udnævnt til at være den næste spiller i rækken til at skulle spille den legendariske 10’er-trøje i Torino-klubben.