Juventus må op på sporet igen, efter et skuffende kollaps i midtugens Champions League-runde, hvor man på hjemmebane tabte med 1-2 til Manchester United, efter at have været foran med 1-0.

af: Emil Plovgaard

Soccer Football – Serie A – Juventus vs Torino – Juventus Stadium, Turin, Italy – September 23, 2017 Juventus’ Paulo Dybala in action REUTERS/Massimo Pinca

I løbet af de sidste ti minutter blev sejren smidt væk, da Juventus indkasserede to gange hjemme på Allianz Stadium i Torino til de, i dagens anledning, blåklædte gæster fra Manchester.

Juventus har endnu et bjerg at bestige, når de i weekenden står over for AC Milan i den hjemlige liga.

Paulo Dybala har i et interview med Sky Sports afsløret, hvad han fortalte José Mourinho efter Champions League-kampen i midtugen.

– Jeg fortalte ham, at der ikke var brug for den gestikuleren, som blot bragte endnu mere spænding og frustration. Det var grimt at se på. Nogle gange tager vi også imod fornærmelser fra publikum, men det der var der ingen grund til.

LÆS OGSÅ: Top 21: De dyreste fodboldspillere i Europa lige nu

Dybala mener, at Juventus-træner, Massimilliano Allegri, har givet spillerne mere frihed til kreativitet i løbet af de seneste kampe.

– I de seneste par kampe har Allegri givet os en lille smule mere frihed. Jeg tror, at vi kan gøre skade på vores modstandere, hvis vi bliver ved med at spille på denne måde.

Nyindkøbet Cristiano Ronaldo høster også roser fra argentinske Dybala.

– Ronaldo spiller i venstre side af banen, men han bevæger sig en masse. Se blot på målet i Manchester, hvor han laver et indlæg fra højre side. Derudover har vi også spillere som Mandzukic, Douglas Costa og Bernardeschi. Det er svært for en træner at samle os alle på den samme bane.