Det er nok ikke gået nogen fodboldinteresserets næse forbi, at Barcelonas stuperstjerne, Lionel Messi, ikke har været i kamp for klubben i de sidste par kampe – og det er fordi argentineren meget atypisk har været ude med en længerevarende skade.

AF KRISTIAN PARIS

Men i lørdags var den lille argentinske troldmand så atter tilbage for La Blaugrana, der mødte Sevilla på udebane i La Liga. Men ikke fra start. Angriberen startede ud og blev skiftet ind efter der var spillet omkring 60 minutter og klubben var bagud med overraskende 2-0.

Ind kom han i stedet for Dembele, der næsten også lige er vendt tilbage fra en skade, og det må siges at være en god beslutning. Efter 88 minutter reducerer Messis angrebskompagnon Luis Suarez til 2-1 og et minut efter er det så Messis egen tur til at gøre det onde og udligne til 2-2 på oplæg af Phillippe Coutinho.

Men det interessante er, hvad målscoreren fik at vide han skulle undgå inden han gik ind på banen. Det spanske medie AS skriver, at han fik at vide, at han skulle undgå at sprinte og lave hurtige temposkifte – ellers var der stor risiko for at skaden vendte tilbage.

Messi har været ude med en højre baglårsskade, men ser nu altså ud til at være fit for fight.

Lionel Messi med gult hår

Lionel Messi mod Celtic FC (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Inden han kom ind tilbragte han kun 10 minutter med at varme sine baglår op, og derudover fik han som sagt at vide, at han ikke måtte sprinte eller lave pludselig retning og temposkift.

Manager Valverde tog en chance, da han spillede den argentinske landsholdsspiller, selvom flere læger og fysioterapeuter havde meldt ud, at det ikke ville være klogt at spille. Det viste sig at gå rigtig godt og som tidligere nævnt endte kampen 2-2 og Valverde fik reddet 1 point og holdets ære.