Hvis du er fan af fodbold og bare har fulgt det mindste med på de sociale fodboldmedier, så har du med garanti det det ydmygende og akavede tv-interwiew med John Arne Riise og en asiatisk journalist. Se det nedenunder, og læs, hemmeligheden bag det hele…

AF KRISTIAN PARIS 

Se interviewet med normanden her…

I interviewet stiller en ung, asiatisk journalist spørgsmål til normanden… Ikke helt almindelig spørgsmål – det er nemlig fuldstændig forkerte spørgsmål, en del ydmygende og akavede. Dog med en vis portion humor og ironi gemt.

Det kan den store normand ikke helt forstå, og han vælger, at forlade interviewet i vrede og frustration.

Til en begyndelse spørger journalisten om, hvordan det er at løfte Premier League-trofæet; noget John A. Riise aldrig har formået.

Dernæst blev landsholdspilleren spurgt om, han med vilje scorede selvmål i Liverpools semifinale i Champions League mod Chelsea tilbage i 2008.

Humoren var hurtigt ovre, da folk opdagede, at det altså ikke var første april mere, og de begyndte at stille oprigtige spørgsmål til interviewet.

Efter et par ironiske, ydmygende og akavede spørgsmål mere, vælger den store mand simpelthen, at forlade stedet. Den kvindelig journalist kan dog ikke helt finde ud af, hvad hun har gjort forkert, og bliver meget overrasket over den 36-årige tidligere Liverpool spillers reaktion.

Senere har Riise dog forklaret hændelse på hans Twitter-konto, hvor han tydeligt slår fast, at den malaysiske interview og holdet bag ville pranke ham, men at han altså selv prankede hende og de andre. GODT REDDET, JOHN!

Selvom man måske kunne savne noget selvironi fra den aldrende normand, er hans opførsel ikke helt upåklagelig: det var meget ubehagelige spørgsmål og vi forstår godt John A. Riise…

Riise spillede det meste af karrieren i England, for klubber som Liverpool og Fulham, men han optrådte også for Monaco og Rom blandt andre…