Chelsea havde udset sig en helt anden målmand end Kepa, da Thibaut Courtois ville væk fra klubben.

Af Anders Lang Jensen

 

Der blev handlet hurtigt fra Chelseas side, da Thibaut Courtois tog til Real Madrid, som var hans store drøm. I stedet hentede The Blues Kepa Arizzabalaga fra Athletic Bilbao, som man gjorde til verdens dyreste keeper, da de udløste hans frikøbsklausul på svimlende 596 millioner kroner.

Men den spanske målmand var ifølge mediet Metro slet ikke den målmand, man i virkeligheden gerne ville have. I stedet havde man sat næsen op efter Jan Oblak fra Atlético Madrid og var klar til at smide 750 millioner kroner for ham. Denne pris er slovenerens frikøbsklausul.

 

Han vil dog meget hellere fortsætte under Diego Simeone i det spanske, og det bliver øjensynligt belønnet. I hvert fald får han en ny kontrakt med en højere løn og en frikøbsklausul på 1,8 milliarder kroner.

Igennem lang tid har Oblak være udset som det oplagte valg til Chelsea hvis belgiske Thibaut Courtois skiftede væk fra Stamford Bridge i London. Den mulighed forfulgte Chelsea dog også, men spilleren afviste noget overraskende. Derfor endte det med stortalentet Kepa Arizzabalaga fra Athletic Bilbao.

Kepa fik i øvrigt en fin debut for Chelsea, da de vandt 3-0 over Huddersfield i går. Her blev det til en stille og rolig start på tilværelsen i engelsk fodbold samt et clean-sheet til spanieren.

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket