Milano klubben Internazionale har for nylig fyret deres manager, efter han kun har været i spidsen for Serie A-giganter i omtrent et halvt år. Nu har det eftersigende fundet deres nye øverste chef. Og det er ikke Hr. Hvem-som-helst. 

AF KRISTIAN PARIS 

Tottenhams manager Mauricio Pochettino er vokset med opgaven som manager for en stor klub, efter han i sommeren 2014 tog springet til Tottenham Hotspurs efter en enkel vanvittig succesfuld sæson i Premier League med Southampton. Nu kan han altså være på vej ud af Premier League og London. Det bekræfter talkSPORT. 

Stefano Pioli, der netop er blevet afskediget af Inter, var kun manager for Serie A klubben i kun et halvt år, før han altså fik sparket og måtte forlade klubben på en skuffende syvende plads i Ligaen med kun få runder tilbage af sæsonen.

Det betyder også, at klubben skal begynde at kigge sig omkring efter nye, potentielle managere. Det hører desuden også med til historien, at klubben netop der blev opkøbt af kinesere, hvorfor kapital bestemt ikke er et problem. Der har derfor også været snak og nye, dyre verdensstjerner til klubben.

Og nu er klubben altså blevet kædet sammen med Tottenhams Pochettino.

. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Argentineren har gjort et fantastisk stykke arbejde i London de sidste par sæsoner. Han har simpelthen ændret klubben fra et hold i den øverste halvdel til et hold, der sæson efter sæsoner kæmper med om ligatrofæet, hvilket har kulmineret i denne sæson, hvor klubben aldrig har været så tæt på mesterskabet som de er nu, ligesom de også nåede FA Cup semifinalen i sidste måned.

Han er en god strateg og taktiker, men han forstår også, at få det bedste ud af sine spillere.
Pochettino vil være perfekt for Inter, men spørgsmålet er om han virkelig vil skifte det han har bygget op i England med noget helt nyt i Italien?