Uha, sikke en sommer det har været for den spanske angriber Diego Costa. Han har været det hele igennem: først en vanvittig triumf ved at vinde det første mesterskab med den nye træner, Antonio Conte. Dernæst en ‘fyring’ fra selvsamme Conte over en SMS-besked og nu et bekræftet skifte væk fra London. 

AF KRISTIAN PARIS

Ja meget har den målfarlige angriber været vidne til. Men tidligere på ugen kom det uundgåelige frem: de fleste havde set det komme, at Diego Costa var på vej væk fra London. Om turen så gik tilbage til sin tidligere klub Atletico Madrid, eller pengene skulle hentes hjem i den kinesiske liga var ikke til at vide.

Han valgte det første, og fra 1. januar 2018 er han igen at finde i den spanske hovedstad fremfor den engelske.

Nu bekræfter hans kommende tidligere klub også, at han kommer til at spille i trøje nummer 18.

Den spanske angriber har tilbragt de sidste tre år i London, hvor han har vundet to Premier League titler.

.(PhAoto by Stephen Pond/Getty Images)

Men nu går turen altså hjem for den brasilianskfødte angriber, der dog ikke vil være i stand til at spille for Atletico Madrid før 1. januar 2018  – de lider under det såkaldte ‘transfer ban’.

Nummer 18  er eftersigende meget populært blandt angribere og det bliver højst sandsynligt Costas. Fernando Torres spiller i løbende stund 🙂 i nummer 9 og hans favorit nummer, 19, bliver nok taget af Lucas Hernandez.

Chelsea og Atletico blev tidligere på ugen enige om en transfer på omkring 580 millioner kroner, eftersom brasilianeren ville gøre alt for at komme væk fra de uønskede mareridt i London.

Rygter slår faktisk også fast, at det er Atletico og ikke Chelsea, der kommer til at betale angriberens løn de næste fire måneder…