Transfervinduet er langt fra åbent igen, men det er helt tydeligt, at flere klubber begynder at forberede sig. Senest har Borrusia Dortmund sat en pricetag på en af deres absolut hotteste navne – nemlig Pierre-Emerick Aubameyang.

I følge det anerkendte tyske nyhedsmedie Bild, så er prisen på den 26-årige stjerne er ikke mindre end 60 millioner euro eller på dansk 447.000.000 kroner. Den franskfødte spillede i det franske U21 hold tidligere, men valgte at gå med det gabonske landshold, som han i dag repræsenterer i landsholdssammenhæng.

Der  har ifølge goal.com allerede været følere ude fra Arsenal og PSG.

DORTMUND, GERMANY - NOVEMBER 08: Eric-Maxim Choupo-Moting (L) and Joel Matip (R) of Schalke challenge Pierre-Emerick Aubameyang of Dortmund during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and FC Schalke 04 at Signal Iduna Park on November 8, 2015 in Dortmund, Germany. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Pierre-Emerick Aubameyang (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Aubameyang vil til Spanien

Hvis det skal være op til Aubameyang selv, så er han klar på at rykke videre til andre ligaer lyder det fra det internationale fodboldmagasin Goal.com.

“På et tidspunkt vil jeg gerne videre og spille i en anden liga.”

Sådan siger Aubanmeyang, men drømmen er ikke Premier League:

“Der er mange, der mener Premier League vil være et godt sted for mig, men min mor er spansk, og jeg har en stor drøm om at spille der [Spanien, red]”

Men nu er det jo på ingen måde Aubameyang, der alene afgør hvor han skal hen, men at Dortmund sætter en pris på ham allerede nu, kunne være en god indikator på at han er på vej videre.

Læs også: Er Pirlo på vej til Europa igen?