Afsløringen kommer fra Ronaldos chef og Real Madrids nuværende manager, Zinedine Zidane. Træneren har også udelukket muligheden for at spare Ronaldo mod Valencia, ligesom han heller ikke vil udtale sig om en tilbagevendelse af skadede Gareth Bale. 

Af Kristian Paris 

Zinedine Zidane har ifølge Goal.com sagt, at Ronaldo yndlingsposition er på kanten. Hans placering på kanten i den kommede kamp mod Valencia kan måske føre den, ellers så målfarlige, verdensstjerne tilbage til netmaskerne.

Ronaldo har ikke scoret i de seneste to kampe, og det kan ret frustrerende når man vandt til at have et scoringsgennemsnit på over 1 pr. kamp.

Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images

I optakten til morgendagens opgør mod Valencia blev Zidane spurgt om brugen af Ronaldo og Bale. ” Han er altid blevet placeret på kanten. Det er hans naturlige position, og jeg er sikker på han kan score mange mål derfra. Desuden kan han spille mange forskellige pladser ligegodt, fordi han er en fantastisk fodboldspiller.” 

Ifølge ham selv vil foretrækker han kanten, og det er vel forståeligt når det er der han har scoret 3-400 mål,” forklarede Zidane.

Franskmanden udelukkede dog ikke muligheden for, at Ronaldo ville blive hvilet i de sidste måneder af sæsonen. Real Madrid er i øjeblikket nemlig både med i Champions League og i mesterskabskampen i hjemlandet Spanien.

Derudover er der også andet godt nyt til Reals fans, eftersom Zidane i samme interview fastslog James Rodriguez’ lyst til at spille og leve i Madrid. Colombianeren har tidligere været rygtet væk fra hovedstaden, men det fik Zidane hurtigt manet til jorden…

Derudover ville Zidane ikke afsløre om Bale ville vende tilbage fra hans skade i opgøret mod Valencia. Bale, der ellers kom ind fra bænken mod Espanyol og scorede et mål, er så småt ved at vende tilbage fra hans skade.