Diego Costa har langt om længe fået sin vilje. Et skifte til Atlético Madrid er blevet sat i stand, og dermed skifter den brasiliansk-spanske angriber fra et ophold i London, som har budt på lidt af hvert, både gode og dårlige ting.

 (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Særligt angriberens sidste tid i den blå del af den engelske hovedstad har været pinefuld for både fans og spillere. Men for nu er det altså slut med Costa i London.

Den brasiliansk-fødte angriber var fast besluttet på at vende tilbage til Atlético Madrid. Derfor ville han heller ikke lytte til tilbud fra andre klubber, selvom der var stor interesse herfra.

Costa nægtede at tage til træning i Chelsea-lejren, og gik på strejke, indtil han fik sin vilje; et skifte til Madrid.

Derfor har Costa også boet den seneste tid i Brasilien, efter flere kontroverser med Chelsea-træner, Antonio Conte.

Spilleren kan dog først få lov at spille til januar. Her ophæves Atlético Madrids transferforbud nemlig.

I går kunne det britiske medie, Bleacher Report, så fortælle, at blandt andet Everton havde været særdeles interesseret i at tilknytte den brasiliansk-fødte angriber til en kontrakt i klubben.

Faktisk var der så stor interesse fra The Toffees, at buddet i sidste ende nåede op på 66 millioner pund, svarende til 500 millioner danske kroner.

I løbet af hans tid med Chelsea nåede han at score 58 mål i 120 kampe. Derudover lagde han også op til 24 mål, så statistik set ser det meget godt ud for den spanske landsholdsspiller.