Daniel Sturridge var rigtig rigtig god for et par sæsoner siden i Liverpool. Sammen med Luis Suarez scorede han med over 100 mål på en sæson, men siden da har skader og dårlig form sat en stopper for Sturridges videre succes. I januar transfervinduet i år blev han så udlejet til bundklubben West Bromwich Albion for at genoplive sin karriere. Det er dog ikke helt gået efter planen; han har indtil videre kun spillet 77 minutter og flere medier melder om, at han også er ude af klubben opgør i weekenden mod Burnley og næste weekends kamp mod Swansea.

Træner Pardew tror fortsat på Sturridge-købet. (Photo by Patrik Lundin/Getty Images)

Træner Alan Pardew var manden bag Sturridge-lånet for tre måneder siden – og selvom den engelske landsholdsangriber har tjent, hvad der svarer til 430.000 danske kroner per minut han har spillet – så forsvarer træneren stadig handelen. Det skriver det engelske medie Goal.com.

West Bromwich Albion eller bare WBA, som klubben også bare bliver kaldt, ligger i skrivende stund nummer 20 i Premier League – 10 point under nedrykningsstregen – og det betyder, at klubben skal hente mindst 10 point i de sidste otte kampe i Premier League. Sturridge skulle i januartransfermarkedet være svaret på det – af den grund betalte man også svimlende 32 millioner kroner for at leje den tidligere Chelsea-angriber i seks måneder.

28-årige Sturridge håber fortsat på at kunne gøre en god figur i de sidste seks kampe og på den måde måske komme med til VM-slutrunden til sommer i Rusland.

På trods af dette forsvarer Pardew forsat købet, han siger: 

“Når du er i et åbent transfervindue så skal du handle hurtigt. Det var en god handel, men så kom Sturridge i lidt dårlig form og blev skadet. Den skade har voldt os problemer. Det har været en seriøs skade og så kan vi altså ikke bruge ham. Det har været ærgerligt og mega uheldigt for jeg tror, at han ville kunne blive en succes for os. Jeg håber vi inden sæsonen kan få noget ud af ham…”