En af de største historier i mange år, har været sagen om Coutinho og Barcelona, der ikke har villet stoppet deres jagt på den brasilianske troldmand, selvom Liverpool flere gange meldte ud, at han ikke var til salg. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu er det kommet frem, hvor meget Liverpool krævede for brasilianeren til sidst, inden transfervinduet i England lukkede i torsdag nat. Og det var ikke småpenge…

Barcelonas sportsdirektør hævder via flere medier, at Liverpool placerede et modbud og lavede et prisskilt på Coutinho på omkring 1,7 milliarder danske kroner. Men ifølge sportdirektøren afslog Barcelona tilbuddet, fordi det ville bringe ‘klubben i fare’ rent økonomiske set.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Barcelonas jagt på Coutinho ville ingen ende tage til sidst, og det er kommet frem, at catalonierne lagde hele fire bud, der alle blev afvist.

Barcelonas sportsdirektør, Albert Soler, og tekniske stabschef, Robert Fernandez, udtalte i går til et pressemøde, at klubben ville afsløre detaljer om deres jagt på den brasilianske stjerne.

Efter flere ugers jagt, efter den spiller de mente kunne erstatte Neymar, kom det frem til, “at Liverpool satte et prisskilt på ham til 1,8 milliarder. Det ville vi ikke betale. Vi vil ikke sætte klubben i fare.”

Derudover slog de to direktører fast: “Vi har en fantastisk trup, og ankomsten af de nye spillere vil bestemt løfte klubben endnu mere.” 

Det kom også frem, at Barcelona i slutningen af vinduet – da de erkendte, at man ikke kunne få fingrene i Coutinho – bød på den tidligere Manchester United, Real Madrid og nu PSG-sterne, Di Maria – men de bud blev også afvist prompte af den franske hovedstadsklub.