Lionel Messi forsøgte desperat at få sin nu tidligere arbejdskollega, Neymar Jr. til at droppe sine planer om et skifte væk fra FC Barcelona.

Foto: REUTERS/Gustau Nacarino TPX IMAGES OF THE DAY

Den lille argentiner forsøgte at få Neymar til at blive i klubben i et forsøg på ikke at ødelægge MSN-trioen. Det lykkedes dog som bekendt ikke. Ifølge Daily Mail, skriver den spanske avis Diario Sport, at Messi skulle have sagt:

-Hvad vil du have? Vil du vinde Ballon d’Or? Jeg skal nok sørge for, at du vinder Ballon d’Or.

Sådan skulle Messi have tigget og bedt sin stjernekollega i et sidste forsøg på at få brasilianeren til at omgøre sin beslutning, og blive i FC Barcelona.

Neymar skiftede i starten af august til PSG. FC Barcelona havde ikke noget valg, for den stenrige franske klub valgte at udløse den brasilianske verdensstjernes frikøbsklausul på 1,65 milliarder kroner. Et beløb, der gjorde Neymar til den absolut dyreste fodboldspiller nogensinde.

Messi var dog ikke den eneste, der forsøgte at få Neymar til at glemme alt om PSG. Også Piqué var involveret i den proces. Den 23. juli lagde han, i et sidste forsøg på at få Neymar til at blive, et billede op sammen med Neymar, hvorpå der i en billedtekst stod: “He stays” – “Han bliver”.

11 dage senere var Neymar væk. Der var intet at gøre. MSN-trioen blev ødelagt, og FC Barcelona mistede en af sine bedste spillere.

Piqué afslører også, at der var indikationer på, at Neymar ville forlade Barcelona allerede den 30. juni, hvor Lionel Messi afholdt sit bryllup i den argentinske by, Rosario.