José Mourinho var utilfreds med Antonio Contes opførsel efter kampen. Efter kampen konfronterede den portugisiske træner den italienske ditto med dette. 

Med mål fra Pedro, Gary Cahill, Eden Hazard og N’Golo Kanté blev en vital sejr for Chelsea grundlagt i den knusende 4-0 sejr hjemme på Stamford Bridge mod Manchester United, og dermed et ubehageligt gensyn med sin gamle hjemmebane for Mourinho, siden han blev fyret i december sidste år.

Og José Mourinho var ikke helt tilfreds med modstanderens træner på sidelinjen under kampen, hvilket han også personligt fik at vide efter kampens slutfløjt.

Manchester United-træneren var nemlig utilfreds med, at Antonio Conte gennem hele kampen havde været så medlevende og leveret vilde jubelscener ved hver eneste af Chelseas fire mål.

Efter slutfløjtet spadserede Mourinho op til Conte, og talte i mange minutter til Chelsea-træneren. Og ifølge Sky Italia, som fangede en del af samtalen, skulle portugiseren havde sagt:

“Det er bare min mening, men lad være med at gøre det ved 4-0. Du kan gøre dét (juble vildt, red.) ved målet til 1-0, men det er ydmygende ved målet til 4-0.”

Nederlaget betyder, at Manchester United befinder sig på en 7. plads i Premier League, mens Chelsea blot er ét point fra ligaens førerhold, Manchester City.