Manchester United-spilleren Paul Pogba og en række andre agerede modeller, da holdets udebanetrøje for næste sæson skulle vises frem. Den eftersigende inspireret af en tidligere United-trøje, nemlig den klubbens spillere havde på i den succesfulde periode i starten af 1990’erne. 

Af David Paris 

Manchester United har netop offentliggjort, hvordan deres udebanetrøje for næste sæson kommer til at se ud. Det blev afsløret med spillerne som modeller i de nye trøjer og specielt Paul Pogba, David De Gea og Ander Herrera gjorde jeg positivt bemærket på catwalken. Se det i billederne længere nede i artiklen.

Trøjen er angiveligt inspireret af klubbens udebanetrøje i 1992, hvor The Red Devils, som klubben også bliver kaldt, vandt the Treble, altså European Cup Winners’ Cup, UEFA Super Cup og League Cup, som de hed dengang.

Dengang trænede Sir Alex Ferguson holdet fra den røde del af Manchester United og spillere som danske Peter Schmeichel og walisiske Ryan Giggs var en del af holdet. Mønsteret på udebanetrøjen er for næste sæson den sammen som i 1992, men forskellen er bare, at farverne er mere mørke og dunkle.

Klubben præsenterer selv trøjen på hjemmesiden med denne beskrivelse: “Manchester United -fans i alle aldre vil genkende det dristige grafiske mønster fra 1990-92, der definerede fodbold-skjorte-design for en tid. Forbindelsen mellem fortiden og til fremtiden, fejrer man klubbens tidligere præstationer og hylder samtidig det flotte design ved at have det på trøjen endnu en sæson. 

Trøjen indeholder alle de teknologiske innovationer fra Adidas og de anvendes af verdens førende klubber, herunder mere åndbar stof og bedre pasform.”

Trøjen er lavet af Adidas og kommer til at koste omkring 800 kroner for originalen, mens man kan købe en billigere version for 450 kroner.