Den legendariske Manchester United-træner Sir Alex Ferguson afslører i nyt, ekslusivt interview, at han i sine mere end 25 år som United-træner kun fortryder én enkelt ting. 

Af David Paris

Den nu pensionerede fodboldtræner Sir Alex Ferguson stod i spidsen for den engelske Premier League-klub Manchester United i 27 år og er en levende legende i klubben. I sine mange år på trænerbænken oplevede den i dag 74-årige skotte en hel masse, men der er en speciel ting, som han husker tilbage på med en fornemmelse af fortrydelse.

Det var nemlig at misse Champions League-finalen i 2002, som blev spillet i hans hjemby Glasgow i Skotland.  The Red Devils som klubben også kaldes, røg ud af turneringen i semifinalen mod Bayer Leverkusen.

Sir Alex siger:  “Den eneste jeg virkelig fortryder var ikke at føre Manchester United til finalen i 2002. Det hele handlede om at komme til finalen i Glasgow, men vi tabte semifinalen til Leverkusen.

“Vi var lidt uheldige – vi løb tør for tid,” joker Sir Alex med en henvisning til den berømte “Fergie time”. “Dommeren kunne ikke forstå, at der skulle lægges mere tid til.

“Inden semifinalen rejste jeg til Glasgow og tjekkede hoteller ud. “Så jeg gik ud og tjekkede hoteller ud, der ville have været ideelt for os. Jeg kørte tilbage fra Glasgow og jeg sagde: “jeg kan ikke lide det, hvorfor har jeg gjort dette?« og så tabte vi semifinalen, men sådan er livet “.