Zlatan afslog i følge flere medier et meget lukrativt tilbud fra en helt anden klub fra et helt andet sted i verden, for at komme til amerikanske LA Galaxy i den bedste række, MLS. 

AF KRISTIAN PARIS

Mediet Sporst Illustrated skriver blandt andet, at den 36-årige angriber kun tjener 21 millioner mere end hvad han gjorde i Manchester United i hans to-årige aftale med den amerikanske aftale.

Men faktisk skriver mediet, at Zlatan angiveligt afslog et tilbud på 500 millioner mere fra en af de nyrige kinesiske klubber i Aisen. I stedet valgte at han tage den lange tur over Atlanterhavet og MLS i stedet.

Zlatan med udslåede arme

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Men faktisk blev Zlatan allerede tilbudt en aftale med Los Angeles klubben  for to år siden inden han valgte at skifte den franske hovedstadsklub, PSG, ud med  Old Trafford og Manchester United. Dengang valgte han dog at tilbringe to år mere på allerhøjeste niveau inden han skiftedde over til Atlanten for at tjene de sidste penge til kontoen inden han lægger støvlerne på hylden inden så længe.

Sports Illustrated har skrevet, at Zlatan blev kontaktet hele seks gange af officials fra Los Angeles klubben i de to år han tilbragte i Manchester United. Og det betød, at han skiftede til klubben i sidste ende.

Hvis ikke du har fulgt med så kan vi afsløre, at Zlatan har fået en særdeles god start på sin tid i LA Galaxy. Han blev skiftet ind i sidste runde, lavede to mål og vendte kampen fra 1-2 til 3-2 og dermed vandt klubben kampen. Derudover laver han et brag af et mål som halvflugter fra ca 35 meters afstand – imponerende at manden stadig kan, når han er 36 år gammel.