Her på fodboldspilleren.dk vil vi nu sammen med alle jer læsere kåre årets spiller i sæsonen 2015/16. 

Skærmbillede 2016-05-31 kl. 15.53.23

Det har været en rigtig god sæson for rigtig mange klubber, men alligevel er det kun spillere fra Real Madrid og Barcelona vi har udvalgt til afstemningen. I er meget velkommen til at skrive jeres bud på en mulig vinder eller kandidat i kommentarfeltet. Derudover vil vi bede jer stemme ved at reagere på Facebook.

Gareth Bale
Den 26 årige waliser har for alvor fået sit gennembrud, selvom han har haft en del skader sæsonen igennem. Han viste sig at være en klassespiller, da Ronaldo var skadet, og var ifølge mange Kongeklubbens bedste mand på banen i Champions League finalen. Han står noteret for 23 optrædener, 19 mål og 8 assists.

Neymar
Den 24 årige brasilianer har spillet en fantastisk sæson, og imponeret med hans smukke mål, lækre assists og finurlige finter. Han har spillet 34 kampe i ligaen, scoret 24 mål og lavet 12 assists. Han er også en af de primære grunde til at Barcelona vandt “The Double”.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo har endnu en gang spillet en fantastisk sæson med massere af mål. Han står noteret for 35 mål, og må derfor “nøjes” med en andenplads på topscorerlisten. Derudover har han også lavet 11 assists, og igen i år imponeret med sine finurlige finter. Han har også været en af de primære grunde til Real Madrids Champions League succes.

Luis Suarez
Luis Suarez har for alvor slået igennem i Barcelona, efter hans skifte fra Liverpool juli 2014. Han har spillet fantastisk, og vist hele fodboldverdenen at det kan lade sig gøre at slå Ronaldo og Messi i at lave flest mål. Suarez har scoret 40 mål i sæsonen, og blev dermed topscorer 5 mål foran Ronaldo. Men ikke nok med det, så er han også den i La Liga der har lavet allerflest assists, nemlig 16.

Lionel Messi
Den argentinske troldmand Lionel Messi har døjet lidt med skader, og har derfor kun startet i 33 kampe. På trods af at han er den i denne afstemning med færrest ligaoptrædener har han stadig scoret 26 mål og lavet 16 assists, hvilket er en delt førsteplads på listen over flest assists i den spanske liga.