Her på fodboldspilleren.dk vil vi nu sammen med alle jer læsere kåre årets talent i sæsonen 2015/16.

Skærmbillede 2016-06-06 kl. 21.28.38

Af Peter Bæch

Det har været en fantastisk sæson for rigtig mange klubber og spillere, det har også været en sæson, hvor talenter har blomstret, vist deres værd og virkelig trådt i karakter. Talenter har også vist sig at være mange penge værd, alle klubber er interesseret i at købe ungt nyt blod, og sikre sig en måske kommende Ballon d’Or vinder. I er meget velkommen til at skrive jeres bud på en mulig vinder eller kandidat i kommentarfeltet. Derudover vil vi bede jer stemme ved at reagere på Facebook. Vi har valgt at man skal være maximum 21 år, for at kandidere til titlen.

Raheem Sterling
Den 21 årige englænder Rayheem Sterling har efterhånden præsteret på topniveau i flere år, og skiftede sidste sommer til Manchester City for 490 millioner kroner. Sterling har spillet 31 ligakampe i denne sæson, og har været en vigtig brik i Manchester City’s spil, selvom han “kun” står noteret for 6 mål.

Anthony Martial
Franske Anthony Martial skiftede i sommers til Manchester United for 363 millioner kroner, hvilket gjorde ham til den dyreste teenager nogensinde. Martial viste også allerede fra start af at han var noget specielt, hvilket har resulteret i at han har scoret 11 mål i 31 kampe.
Derudover har den 20 årige franskmand også lavet 3 assists.

Jose Gimenez
Den 21 årige forsvarsklippe for Atletico Madrid, Jose Gimenez, har spillet en fantastisk sæson. Han har spillet 27 kampe i ligaen denne sæson, og står noteret for 1 mål og 1 assist. Derudover har han sammen med Diego Godin i midterforsvaret sikret sig en 3. plads i ligaen, en plads i Champions League finalen og massevis af cleansheets i alle turneringer.