Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at sydtyske Bayern München endnu en gang vandt mesterskabet i år – den gav nok ikke super meget igen før sæsonstart. 

AF KRISTIAN PARIS 

Og hvis du bare har fulgt en lille smule med i Bundesligaen i denne sæson, ved du også, at der kun har været et mesterhold hele sæsonen. Selvom Bayern faktisk blev udfordret i små dele af sæsonen af RB Leipzig – lige omkring jul lå nyoprykkerne nummer 1 med 3-5 point ned til giganter Bayern og Dortmund, har det ikke stoppet førstnævnte, der for femte gang i streg sikrede sig mesterskabet…

Og det er nok heller ikke nogen overraskelse, at Bayern spillerne er blandt de helt store vindere, når man kigger tilbage på sæsonen.
Angriber Robert Lewandowski har endnu en gang scoret over 30 mål – kun overgået er Pierre-Emerick Aubameyang på topscorer listen med 31 mål.

Alligevel har polakken vundet  afstemning som ‘Bundesligaens bedste udenlandske spiller’.

Landsholdsspilleren vandt foran RB Leipzigs Naby Keita, der har spillet en stor sæson for oprykkerne, og derfor rygtes han også sammen med adskillige storklubber i Europa – deriblandt netop Bayern München.

 (Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern)

 I afstemningen indgik 248 Bundesliga spillere, der alle skulle afgive deres stemmer – og her vandt Robert Lewandowski altså.
Noget overraskende, da Bundesligaen topscoreren Aubameyang kun sluttede treer efter at have lavet imponerende 31 mål i ligaen.

Og altså selvom polakken var ude i den sidste måned af sæson på grund af en skade, har han altså imponeret nok i sæsonens løb, til at løbe med titlen.

Og Lewandowski holdkammerat, Manuel Neuer, blev kåret til den bedste keeper i ligaen for femte år i træk.