Premier League sæsonen 2016/2017 har, endnu en gang, ikke været sød ved dets managere. 

AF KRISTIAN PARIS 

Seks forskellige klubber har i denne sæson set ni forskellige manager ændringer indenfor de sidste ni måneder. Desperationen efter at gøre det så godt som muligt og slutte i toppen af engelsk fodbolds bedste række, har medført adskillige fyringer og nyansættelser. ​

Som sæsonen er ved at ende, har det britiske fodboldmedie 90min.com foretaget en rundspørge på deres hjemmeside blandt alle deres læsere. Spørgeskemaet går ud på, hvilken Premier League manager, der har størst chance for at blive fyret til sommer.

Se det nedenfor.

fanvoice

Med uundgåelig nedrykning til the Championship for Sunderland og David Moyes, har læserne stemt om, at han med afstand er den manager, der har størst sandsynlighed for at blive fyret.

Moyes, har efter han tog efter Sam Allardyce ikke formået at redde klubben for nedrykning, på trods af, at det har lykkedes dem de sidste par sæsonener.

Med en vind rate på omkring 20 % i alle turneringer for Moyes, har det bestemt været en af de dårligere sæsoner for den engelske manager. En fyring resulterer i, at Moyes bliver fyret fra sin tredje klub siden April 2014…

Ikke langt efter i rundspørgen finder vi den erfarne Arsene Wenger, der har været manager for London klubben i over 20 år.

Tidligere på sæsonen var der blandt Arsenals fans bred enighed om en fornyelse på managerposten, men det har været hen mod slutningen af sæsonen, og nu går rygterne på, at klubben vil tilbyde franskmanden en ny, to-årig aftale.

London klubben er nemlig endnu ikke sikker på at sikre sig en top fire placering i ligaen – det skulle være første gang under Wenger det ikke lykkedes. Et pres der måske er for meget for den 67-årige manager.