Arsenal har længe været ude efter den franske landsholdsspiller, Thomas Lemar, der i øjeblikket er bundet til en kontrakt med AS Monaco. Klubben har dog ikke været meget for at sælge den kreative midtbanespiller. Forståeligt nok, da man allerede har mistet væsentlige profiler som Tiémoué Bakayoko og Bernardo Silva.

Joy of Bernardo Silva with Kylian Mbappe and Radamel Falcao and Thomas Lemar of Monaco during the Ligue 1 match between AS Monaco and SC Bastia at Louis II Stadium on December 3, 2016 in Monaco, Monaco. (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport ) (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Der har ikke været meget held over det på det seneste. The Gunners har forsøgt at opfylde betingelserne for en aftale, men Monaco har afvist gang på gang. Nu ser det dog ud til, at Arsenal er blevet enige med de franske mestre om en aftale.

Den italienske journalist, Emanuele Giulianelli, som regelmæssigt optræder som skribent for flere medier, herunder La Gazzetta dello Sport og FourFourTwo, har hævdet, at en handel er på plads.

På et andet medie, han også skriver for, Tribal Football, skriver han, at Arsenal betaler £48 millioner + bonusser for den 21-årige franskmanden.

Læs også: Milan går amok: Nu går de efter denne spiller

Ifølge flere medier er det tæt på den pris, som Monaco efter sigende har efterspurgt, nemlig £53 millioner.

Der går dog en del tid, før Lemar bliver præsenteret som Arsenal-spiller. Monaco har bedt Arsenal om at vente med formaliteterne indtil, de har fundet en passende erstatning for den unge midtbanespiller.

Skal man tro rygterne er det altså lige oppe over, at Lemar bliver præsenteret som Arsenal-spiller. Flere medier skriver, at det vil ske, når klubbens træningslejr i Australien og Kina er afsluttet.

Læs også: AS Roma byder ny spiller velkommen – se den hylende morsomme video her