Den belgiske angriber Romelu Lukaku har på alle dage været en stor mand. I sine unge dage var han også meget højere end sine holdkammerater, og derfor måtte moderne også medbringe angriberens fødselsattest, når han som ung spillede fodbold.

af: Emil Plovgaard

Fysikken er en af Romelu Lukakus helt store forcer. Sådan har det været igennem hele hans karriere, og det er også derfor, den belgiske angriber har succes for tiden. Ingen kan simpelthen matche ham på fysikken.

Alle dage har han været større end både holdkammerater og modstandere, hvilket gav ham en stor fordel.

Der var dog ofte en vis skepsis fra forældrene til modstandernes spillere. De kunne simpelthen ikke tro deres egne øjne, når Romelu Lukaku trådte ind på græsset med sin højde og drøjde.

Det førte en gang imellem til skænderier. Til sidst fik moderen dog nok. Hun tog fødselsattesten med.

– Jeg har snakket mange gange med hans (Romelu Lukaku, red.) mor. Hun har fortalt, at hun ofte endte i diskussioner med andre forældre, som ikke troede på, at han var 12-14 år. Der var altid noget, fordi han altid scorede 3-4 mål, siger Mino Raiola, der er agent for Romelu Lukaku.

– Han var større og fysisk stærkere. De råbte, at han ikke var samme alder. Derfor tog hun hans fødselsattest med. Han blev født i Belgien, men de spredte rygter om, at han var født i Afrika, lyder det fra Raiola.

Et billede af Lukaku på sine yngre dage viser da også, at han var MEGET større end sine modstandere, hvorfor man på en måde godt kan forstå den tvivl og skepsis, der har måttet være fra modstandernes forældre.

Fysik er dog ikke den eneste spidskompetence, belgieren besidder. Han er nemlig også vanvittig god til at score mål. I denne sæson er det således blevet til syv mål i ni kampe.

 

Foto: Twitter