Hull City v Manchester United - Premier League

Zlatan Ibrahimovic havde forberedt sig selv på et skifte til AC Milan, før Manchester United meldte sig på banen. I hvert fald hvis man skal tro hans agent Mino Raiola.

Den svenske angribers kontrakt med Paris SG udløb i sommers, og han ville gerne have været til den norditalienske klub, men Rossoneri havde ikke råd til at købe ham, og derfor blev det Manchester United, der kunne løbe med superstjernen, og derfor forene Zlatan med Mourinho.

Raiola udtaler til det italienske medie, Mediaset Premium, at AC Milan er den klub, som står Zlatans hjerte allermest nær:

“Milan er i hans hjerte, og det er helt klart hans favoritklub i Italien, og nok også i hele verdenen. Klubben havde desværre ikke råd til ham, så vi var nødt til at finde ud af noget andet.”

AC Milan er for nylig blevet overtaget af et kinesisk konsortium, som dermed afsluttede Silvio Berlusconis 30 års ejerskab af klubben.

Efter 2 sæsoner hos Rossoneri, hvor svenskeren var involveret i 81 mål i blot 85 kampe, blev svenskeren solgt sammen med Thiago Silva til PSG.

Ibrahimovic har fået en fornuftig start på karrieren hos The Red Devils. Han scorede blandt andet vindermålet i Community Shield, men har også scoret mod Bournemouth og Southampton, hvilket betyder, at den svenske superstjerne har scoret tre mål i tre kampe.

Dog har Ibrahimovic kun skrevet under på en kontrakt for en enkelt sæson, som betyder, at han meget vel kan være fortid på Old Trafford i næste sæson, hvilket åbner op for muligheden for et skifte til AC Milan eller en anden europæisk klub.