MONACO - AUGUST 30: Ezequiel Lavezzi of PSG celebrates his goal during the French Ligue 1 match between AS Monaco and Paris Saint-Germain at Stade Louis II on August 30, 2015 in Monaco. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

PSG’s Ezequiel Lavezzi fejrer scoring i en Ligue 1-kamp mod AS Monaco på Stade Louis II tidligere denne sæson. Monaco, Frankrig. (Foto Jean Catuffe/Getty Images),

PSG-angriberen, Ezequiel Lavezzi, har ifølge sin egen agent tiltrukket sig opmærksomhed fra de største klubber i flere lande.

Den argentinske landsholdsspiller har ved sæsonafslutningen kontraktudløb med Ligue 1-klubben og den 30-årige angriber linkes ifølge engelske Express til klubber som Arsenal og Liverpool.

Lavezzi’s agent, Alejandro Mazzoni, har dog været ude til italienske Gazzetta TV og fortalt at han er i kontakt med de største fra Italien:

”Juventus og Inter? Jeg er i kontakt med sports-direktørerne og jeg kender dem godt. Der er dog intet hastværk. Det er normalt at en spiller som Lavezzi, hvis kontrakt udløber til juni, er attraktiv for mange. Der er mange klubber der følger ham og hans situation”.

Afslutningsvis har Mazzoni kommenteret på en kontraktforlængelse med pariserne:

”En fornyelse med PSG? Nej, det tror jeg ikke, selvom intet er sikkert i fodbold. Han har kontrakt med PSG sæsonen ud og så får vi se”.

 

Læs også: De fedeste George Best citater