I det spanske render en interessant fransk verdensmester rundt. Raphael Varane er trods sin unge alder allerede blandt de mest erfarne forsvarsspillere i verden. Og han kan nu være en mulighed på transfermarkedet.

Real Madrid-stjernens bror har angiveligt bekræftet forlydender om, at Raphael Varane er på udkig efter en ny udfordring.

Hvad gør man, når man som Raphael Varane har vundet alt, der er at vinde, som 25-årig?  – man ser sig om efter en ny udfordring.

Allerede for uger siden startede rygterne om, at den franske midterforsvarer ønskede at forlade Santiago Bernabeu efter otte år i La Liga, men nu skulle hans egen bror og agent, Anthony Varane, have bekræftet, at der er hold i historien.

Det fortæller den franske fodboldagent, Bruno Satin, i hvert fald til fodboldprogrammet Late Football Club.

”Jeg snakkede med Anthony Varane for nyligt og diskuterede situationen på markedet, så at sige”, fortæller Bruno Satin.

”Raphael Varane reflekterer over situationen og har ikke truffet en endelig beslutning, men han har vundet alt med Real Madrid, og nu føler han, at han er færdig og klar til at starte på en ny cyklus. Mere har jeg ikke hørt fra Raphael Varane.”

Skulle Varane beslutte sig for at opsøge lykken hos en anden klub, står en lang række Premier League-klubber formentlig i kø for at tilbyde franskmanden et nyt hjem – heriblandt Manchester United. Klubben på Old Trafford vil med garanti melde sin ankomst i kampen om franskmanden.

For otte år siden var Raphael Varane et transfermål for Sir Alex Ferguson, og Ole Gunnar Solskjær og adskillige medier lægger op til, at The Red Devils vil spendere stort på defensive forstærkninger.