Den 29-årige Bayern München-angriber Robert Lewandowski skulle ifølge det engelske medie Goal.com være tæt på et skifte væk fra den tyske storklub. Han skulle nemlig have et ønske om at prøve sig selv af i andre ligaer og på græsplæner. Taget hans alder i betragtning er det også ved at være sidste udkald og derfor skulle han, ifølge hans agent, have fortalt om sine ønsker til ledelsen i Bayern München.

Om ledelsen i den tyske Bundesliga-klub er med på at lade deres topscorer forlade klubben er ikke til at vide – formentlig er de skeptiske og så skal Lewandowski til at tvinge sig til et skifte væk fra klubben.

Af potentielle køber, skulle både Manchester United, Chelsea og Real Madrid have meldt sig som interesserede i den tidligere Borussia Dortmund-spiller. Dog nævnes Paris Saint-Germain som en af favoritter til at nuppe den polske landsholdsspiller underskrift – det er i hvert fald den klub, ifølge det engelske medie Goal.com, der kan tilbyde det største økonomiske incitament til Lewandowski.

I sine i alt fem sæsoner i Bayern München har Lewandowski scoret hele 180 mål og har vundet hele fem mesterskaber. Ud af de fem sæsoner er han blevet topscorer i ligaen i tre af dem. Imponerende statistik og derfor kunne det også være interessant at se ham i en anden liga i en anden klub – fx Premier League, hvor konkurrencen og fysikken er på et helt andet niveau.

Agenten siger følgende: “Robert har brug for en ændring i hans liv. En ny udfordring i hans karriere og i hans liv er , hvad han føler for lige nu. De ved ledelsen i Bayern allerede. “

“Hvor han skal skifte væk ved vi ikke – og det er overhovedet ikke sikkert, at den nye udfordring ikke findes i Bayern München. Han skal bare lige finde ud af, hvor han skal være og finde sig til rette med tankerne i hans hoved.”