Marco Verratti flyttede i sommeren 2012 fra den italienske klub Pescara til giganterne fra PSG. Transfersummen lød dengang på 8,40 millioner euro for det 19-årige italienske stjernefrø, en pris som må siges at være ganske pæn for en blot 19-årig knægt. Stjernefrøet har dog udviklet sig voldsomt de seneste 3 år i det franske, og det har hans transfersum også! 

Serie B klubben Pescara har i løbet af de seneste år formet nogle store stjerner, en af disse er Marco Verratti. Verratti forlod for 3 år siden støvlelandet, for at finde lykken og videreudvikle talentet i den franske hovedstad Paris, og det må siges at være lykkedes særdeles godt. Så godt at italienerens agent, Donato Di Campli, udtaler at Verratti er mindst 100 millioner euro værd.

“Jeg hører her og der, at Pogba er 100 millioner euro værd” udtalte Donato De Campli til France Football.

“For mig er Verratti det samme værd. Vi har set enorme summer blive brugt på at købe spillere, og lige nu er han den bedste italienske fodboldspiller”.

Og der kan være noget om snakken, for både Barcelona og Real Madrid har i de forgangne år været ude efter midtbane kreatørens underskrift. Dog er det endnu ikke lykkedes dem, at få PSGs Nr.6 til at give sin underskrift fra sig.

Italienerens agent udtaler ligeledes, at midtbanespilleren ønsker at blive i PSG for nu.

“Marco vil gerne blive her, men det er vigtigt at han bliver anderkendt for det som han er værd”.

De Campli skulle ifølge France Football forsøge at genforhandle betingelserne i italienerens kontrakt. Betingelserne fra De Campli skulle lyde på omkring 6 millioner euro pr. sæson til italieneren.