Paul Pogbas agent mener ikke, at franskmanden har gjort noget forkert i Manchester United, og Mino Raiola håber på, at spilleren snart kan få grønt lys til at forlade klubben. 

Paul Pogbas agent Mino Raiola sagde for nylig i et interview, at Manchester United længe har vidst, at spilleren gerne vil væk. Den franske midtbanespiller har i løbet af det seneste års tid fået kritik for sin indstilling både på og uden for banen i perioder, og den italienske agent langer ud efter den engelske klub for ikke at have forsvaret deres dyrtindkøbte spiller. 

”Spilleren(Pogba) har gjort intet forkert. Han har været respektfuld og professionel på alle måder,” siger Mino Raiola i et interview med talkSPORT. 

”Klubben har kendt til hans følelser i lang tid. Det er en skam, at andre gerne vil kritisere uden at have de rigtige informationer, og jeg er ked af, at klubben ikke blander sig. Forhåbentlig bliver der snart en tilfredsstillende løsning for alle parter.”

For en uges tid siden sagde Raiola i interview med The Times, at alle involverede parter kender til Pogbas lyst til et klubskifte. 

”Vi er midt i en proces, og alle i klubben, fra manageren til ejeren, kender til Pauls ønsker,” sagde agenten. 

Paul Pogba har igennem flere måneder været rygtet til Real Madrid og har selv udtalt sig positivt om muligheden. På det seneste er det dog den franske verdenmesters tidligere klub Juventus, der har været nævnt som en mulig destination for midtbanespilleren. 

Juventus hentede Paul Pogba på en fri transfer i Manchester United i 2012 og solgte ham tilbage til englænderne fire år senere for cirka 780 millioner kroner. Hans kontrakt med United udløber i 2021, og spørgsmålet er, hvor mange millioner klubben vil forlange for at sælge ham tilbage til de italienske mestre.