Agenten til Roma-spilleren, Moustapha Seck, bekræfter, at Brøndby viser interesse for venstrebacken. Dog tyder det på, at den italienske klub ikke vil sælge spilleren til danskerne.

Brøndby trøje

Ifølge Tipsbladet, så har Superliga-klubben, Brøndby, forhørt sig om Romas venstreback, Moustapha Seck. Spillerens agent, Nunzio Marchione, er glad for danskernes interesse:

– Vi modtog en henvendelse fra Brøndby i december, og vi har overvejet muligheden meget seriøst. Jeg tror dog, det bliver vanskeligt. Roma er ikke meget for, at Moustapha skifter til en liga som den danske. De vil hellere have, han tager til Holland, hvor NEC Nijmegen og ADO Den Haag er de muligheder, vi har, siger Nunzio Marchione til tipsbladet.dk.

Spilleren selv er dog interesseret i et Brøndby-skifte:

– Brøndby er en klub, der spiller for at vinde ligaen og for at være med i Europa. Vi er stolte over, at en så vigtig klub som Brøndby viser interesse, og vi føler helt oprigtigt, det kunne være en god mulighed. Men vi må også respektere Romas ønske, og vores beslutning vil blive taget i fuld overensstemmelse med klubben. De ser en stor fremtid for Moustapha, og de ønsker blot at leje ham ud, så han kan få noget mere spilletid, siger agenten.

Det bliver svært for Brøndby, at tilknytte spilleren, men agenten holder muligheden åben:

– Ikke helt udelukket. Det bliver svært, men ikke umuligt, lyder det fra Nunzio Marchione.

Moustapha Seck har kontrakt med Roma indtil sommeren 2019. Han har en fortid hos FC Barcelonas B-hold og Lazio.