Det virker lidt absurd, at den svenske angriber skal kunne fortsætte i et halvt årti mere i sær på baggrund af den skade, som han endnu ikke er vendt tilbage fra endnu. Men hans agent er stensikker. Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

Zlatan Ibrahimovic har i følge hans egen agent over et halvt årti tilbage at spille i før han går på pension. Det er Mino Raiola stensikker på.

Den store svenske har netop kunnet fejre sin 36. fødselsdag, og han har været en topspiller i mere end  et årti. Måske har han først rigtig været verdensklasse i løbet af de sidste 6-7 år.

Det, der er bemærkelsesværdigt med Zlatan er, at han ikke går på kompromis med noget, når det kommer til hans fodbold. Han er aldrig ude af form og det er blandt andet en af de ting, der i følge Raiola gør, at han vil kunne spille topfodbold indtil han er  mindst 40 år gammel.

Agenten har udtalt følgende til avisen Expressen: ” Han har så meget i ham stadig væk. Jeg tror på mindst fem eller seks år mere. Jeg vil i hvert fald ikke stoppe ham. Jeg har arbejdet for ham i mange år nu, og nu er det min tur til, at han arbejder for mig. Mit barn er nu voksen og nu vil nyde at se ham spille.

. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den store angriber har dog ikke spillet noget fodbold endnu i denne sæson. Han har været på sidelinjen siden April i sidste sæson efter han blev skadet mod Anderlecht i en Europa League kamp for de røde Djævle.

Da hans kontrakt udløb fik han lov til at genoptræne i Manchester men uden en kontrakt. Dog indgik de to parter en ny aftale tidligere på sommeren, og Zlatan har selv udtalt, at han kommer tilbage i slutningen af Oktober. Om det holder må vi vente at se en uges tid med.