Ottende rundes sidste kamp skulle spilles mandag i det nordsjællandske, og her blev det noget overraskende til en sejr til udeholdet på 2-1.

AARHUS, DENMARK – AUGUST 20: The players of AGF Aarhus celebrate with fans after the Danish Alka Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on August 20, 2017 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Aarhus-mandskabet besejrede dermed Superligaens førerhold på imponerende vis,  og dermed måtte hjemmeholdet, FC Nordsjælland, se sig besejret på hjemmebane for første gang i denne sæson af Alka Superligaen.

En chancerig første halvleg blev det ikke til nogen form for udbytte for de to mandskaber, der måtte gå til pause uden at have scoret eller indkasseret mål.

Et tændt AGF-hold mødte dog ud til anden halvlegs start, og heriblandt kunne nyindkøbet Tobias Sana også stikke Martin Spelmann en bold i dybden, som omsatte den store chance til et mål. 1-0 til udeholdet, der var på vej mod en vigtig triumf i Nordsjælland.

Jakob Ankersen stod for aarhusianernes næste og sidste mål, da han med et hårdt spark kunne udplacere Alex Runar Runarsson i værternes mål. 2-0 til udeholdet.

Det lykkedes dog hjemmeholdet at reducere til 1-2 og pynte en smule på resultatet. Emiliano Marcondes sparkede den ind på frispark uden chance for Alexander Jovanovic.

En chancerig slutning udformede sig for FC Nordsjælland, der dog ikke formåede at udligne, og dermed kan udeholdet rejse hjem over de to broer med tre vitale point i bagagen.