Sponsoreret indhold

Mandag bød AGF FC København velkommen på Ceres Park til en kamp, hvor århusianerne skulle forsøge at få brudt den 10 års lange tørke uden sejre over den københavnske topklub. Det skulle dog vise sig at blive endnu en meget svær opgave, da FCK’s drabelige duo Dame N’Doye og Viktor Fischer var i absolut topform.

Kampen mod AGF var et comeback for den senegalesiske stjernespiller N’Doye, som var kommet tilbage efter en operation i knæet i august. Tilbagekomsten for topspilleren i Superligaen blev fejret med manér. Han var nemlig den, som scorede begge FCK’s mål med assist fra Viktor Fischer i henholdsvis 17. og 51. minut. AGF fik udlignet til 1:2 med Thorsteinsson i det 56. minut. Det var dog ikke nok for aarhusianerne. Endnu en gang måtte AGF gå fra en kamp mod FCK uden at indkassere en sejr. Sidste gang AGF vandt over FCK var den 15. august 2009, hvor aarhusianerne besejrede københavnerne med 1:0 i Parken.

AGF forsøger med højt tempo fra start

Allerede fra kampstart var AGF i gang med et højt tempo. Luften gik dog hurtigt af AGF’s ballon, da Dame N’Doye i det 17. minut scorede kampens første mål og bragte københavnerne foran med 1:0. Efterfølgende blev det en lidt tam første halvleg, hvor ingen af de to hold rigtig kunne finde frem til noget.

I anden halvleg forsøger hjemmeholdet AGF allerede fra start med pres, men bare seks minutter inde i halvlegen slår duoen N’Doye og Fischer til igen og scorer til 2:0. Fem minutter efter har AGF fat i bolden, og islændingen Jon Thorsteinsson udligner til 1:2.

Målet kom til at betyde, at AGF begyndte at vågne op. De begynder at presse mere på, og FCK begynder at få problemer på Ceres Park. I det 80. minut er det tæt på endnu en udligning, da Nicklas Helenius rammer stolpen. Få minutter efter i det 83. minut har Jakob Ankersen en meget stor chance for at udligne for AGF. Det blev dog endnu en gang ikke til noget. AGF har altså stadig en sejr mod FCK til gode.

Efter kampen ligger AGF stadig på en sjetteplads og holder altså lige akkurat fast i mesterskabsspillet. Både Randers FC og FC Nordsjælland ånder dog dem meget tungt i nakken, da de også har 20 point ligesom AGF. For FCK går jagten nu ind på ulvene fra FC Midtjylland på førstepladsen, som har fire point mere end FCK på andenpladsen.

Tjek flere bettingnyheder på betting24.dk