Selvom AGF måtte gå fra banen med et 2-1-nederlag til FC København i fredagens superligaopgør i Parken, mente David Nielsen, at hans mandskab gjorde mange ting rigtigt. 

Det var en tæt kamp, da FC København og AGF mødtes i Parken fredag, og ifølge aarhusianernes træner David Nielsen kunne hans hold godt være gået fra banen med point. 

”Vi voldt dem ikke bare problemer. Vi voldt dem store problemer. Vi er ekstremt ærgerlige over, at vi ikke fik noget med fra denne kamp. Vi gjorde mange ting godt,” sagde AGF-træneren efter kampen ifølge Tipsbladet. 

”Jeg følte, at vi havde det mentale og fysiske overskud til sidst, og vi lugtede blod i alt det, vi foretog os. Hvis vi havde haft lidt længere tid til at gøre det, havde vi haft en større chance. Vi skulle lukke ned for Dame N’Doye, Jonas Wind, Viktor Fischer, Robert Skov og Rasmus Falk, og så formåede de at skabe en situation, hvor det var Pierre Bengtsson, der kom, mens vi havde taget hånd om alle de andre.”

FCK-træner Ståle Solbakken havde også roser til overs for de forsvarende mestres modstandere i opgøret. Nordmanden hæftede sig ved, at hans hold kom godt fra land i kampen. 

”Vi fik en fantastisk start på kampen med et højt tempo, der næsten var for højt. Så begyndte vi at lave lidt fejl, og AGF kom bedre med, men vi stod godt på banen, og deres første chance kom efter 70 minutter. Det var fortjent, at vi vandt, men det blev lidt for spændende til sidst,” sagde han ifølge Tipsbladet. 

FC København har seks point efter de første to kampe i sæsonen, mens AGF har et enkelt point, som de fik hentet med fra Hobro i sidste runde. Næste kamp for David Nielsens tropper er på hjemmebane mod FC Midtjylland.