Manchester Citys argentinske angriber, Sergio Kun Agüero, har fortalt, hvordan Pep Guardiola har fået det bedste ud af ham indtil videre i denne sæson.

Sergio Aguero

Den 28-årige angriber har været i henrivende form, og har scoret 11 mål i alle turneringer, heraf 5 i Premier League.

Agüero – der angiveligt tjener 150.000 pund om ugen på Etihad – har været en oplevelse værd i denne sæson, og hans form har også været imponerende.

Men angriberen løb ind i en skade i sidste uge, mens han var på landsholdslejr med Argentina, men den sydamerikanske stjerne fandt stadig tid til at forklare årsagerne bag de fine præstationer på klubniveau.

Til Olé fortalte Agüero følgende:

”Pep vil have mig liggende som en 9’er. Men i forhold til en normal træner giver han mig mere frihed. Han vil gerne have, at jeg bevæger mig rundt i hele angrebet.

Tager man Tata Martino (den tidligere Argentina-træner), han ville gerne have mig til at ligge mellem modstanderens to forsvarere, så der blev skabt mere plads til Messi eller Di Maria. Pep er anderledes.

Han er kræsen. Det passer mig fint. Jeg er ved at blive vant til hans taktik.”