Den argentinske angriber, Sergio Aguero åbnede lørdagens Premier League-kamp med at score mod Bournemouth. Det var kampens første mål, ligesom det var hans mål nummer 100 for Manchester City. Alt er dog ikke godt; han indrømmer nemlig samtidig, at han ikke helt tilfreds er med livet i den store engelske by.

Af David Paris 

Premier League-kampen mellem Manchester City og Bournemotuh lørdag eftermiddag blev domineret af City-angriber Sergio Aguero. Han scorede kampens første mål, efter cirka 25 minutters spil til stor glæde for hjemmeholdets fans. Målet var det første i kampen, men også hans mål nummer 100 på Etihad Stadium i alle turneringer. En speciel milepæl er noget for den argentinske landsholdsspiller. Alt er dog ikke godt for den tidligere Atletico Madrid-angriber. Han indrømmer nemlig, at livet ikke er lige let under træner Pep Guardiola.

 

Af den grund skriver flere medier, at han kunne være på vej væk fra den blå halvdel af Manchester. Blandt andet Paris Saint-Germain har meldt deres interesse i Aguero, der kom til City i 2011 fra netop Atletico Madrid.

Det engelske medie Goal.com er dem, der siger, at Aguero er utilfreds i hans nuværende klub. De skriver, at han har udfordringer med at få sit spil tilpasset de ønsker træner Pep Guardiola har. Og at han det seneste års tid ikke har følt sig værdsat at træneren og resten af stablen omkring holdet.

 (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Af andre interessante klubber, der kunne være klar på at tilbyde Aguero en kontrakt er Real Madrid; det eneste problem er dog, at han, som sagt, har spillet for Atletico Madrid og det er fansene i kongeklubben ikke så glad for.

Indtil videre har Aguero scoret 14 mål i 20 kampe i denne sæson. Den 29-årige angriber har flere gange været bænket til fordel for brasilianske Gabriel Jesus og det kan måske være endnu en årsag til at forlade klubben.