Ajax er et hjem for unge, talentfulde spillere, der oftest får en storslået karriere efter de netop har været i den hollandske storklub. Og det er måske og tilfældet med ham her. 

AF KRISTIAN PARIS

Tottenham Hotspurs har ifølge the Independent accepteret en aftale med den hollandske storklub, Ajax Amsterdam, der sender forsvarsspilleren Davinson Sanchez til London.

Handlen har eftersigen en værdi på omkring 250 millioner danske kroner og den kan åbenbart stige med helt op til 110 millioner kroner, alt afhængig af spillerens præstationer i diverse turneringer.
Selvom Ajax hele sommeren ihærdigt har prøvet at forhindre den talentfulde midterforsvarer i at skifte fra den hollandske hovedstad synes det her på transfermarkedets faldereb, uundgåeligt.
Den 21-årige colombianer har igennem flere sæsoner præsteret imponerende for klubben i Eredivise, og han var bestemt en af nøglespillernes til klubbens store succes i sidste sæson, hvor de nåede hele vejen til Europa League finalen.

 (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Ajax skal næste gang i kamp her til aften, når klubben spiller Europa League play off forud for den nye sæson i Norge mod Rosenborg.

Dog forventes det ikke, at Sanchez er med i truppen – eftersom han er på vej væk fra klubben.

Sanchez har desuden været et transfermål for flere klubber henover sommeren. La Liga giganterne Barcelona og Real Madrid har begge vist interesse i spilleren, men det er dog Tottenham, der er sidste bud på stammen over interesserede storklubber.

Han skal i London fungere som en konkurrent til de to stensikre førstevalg i midterforsvaret, Toby Alderweireld og Jan Vertonghen.

Tottenham har heller ikke helt fået handlet som de måske burde denne sommer. I stedet har de solgt Kyle Walker til konkurrenterne fra City for omkring 500 millioner – den dyreste brite i nogensinde.