Diogo Jota er en af de mange nye ansigter i Wolves’ trup. Her ses han under træningskampen mellem Wolves og Ajax den 19. juli på Banks Stadium i Wallsall. Foto: David Rogers/Getty Images

Med købet af en ny forsvarsspiller, har Wolverhampton Wanderers, også kaldet Wolves, offentliggjort den niende spiller i indeværende transfervindue. Der er tale om spanske Jonny, som kommer til på en lejeaftale fra Atlético Madrid.

Foruden den spanske forsvarsspiller, Jonny, er der også kommet en hel del nye ansigter ind i Wolves’ trup. Og det er særligt portugisere, som udgør den primære del af de nyankomne.

Disse spillere er skiftet til Wolves i dette transfervindue

Foruden Jonny, har klubben også offentliggjort købene af: Ruben Vinagre, Leo Bonatini, Raúl Jimenez, Rui Patricio, Benik Afobe, Diogo Jota, Willy Boly og Joao Moutinho.

Sidst ankomne spiller i truppen, Jonny, har allerede skiftet klub én gang i dette transfervindue. I første omgang blev han nemlig lejet ud til Celta Vigo fra Galicien, men da Filipe Luiz meddelte, at han bliver lidt længere i danskerklubben, kom hans plads i en eventuel startopstilling i fare.

Wolverhampton Wanderers er netop rykket op i Premier League. Foran berømte hold som Aston Villa, Sunderland og Leeds, sluttede man på en førsteplads i The Championship. Det sikrede direkte oprykning til drengene fra Molineux.