LONDON, ENGLAND - AUGUST 27: Alan Pardew, Manager of Crystal Palace looks on during the Premier League match between Crystal Palace and AFC Bournemouth at Selhurst Park on August 27, 2016 in London, England. (Photo by Patrik Lundin/Getty Images)

LONDON, ENGLAND – AUGUST 27: Alan Pardew, Manager of Crystal Palace looks on during the Premier League match between Crystal Palace and AFC Bournemouth at Selhurst Park on August 27, 2016 in London, England. (Photo by Patrik Lundin/Getty Images)

Crystal Palace kigger på muligheden for at hente Mathieu Flamini på en fri transfer til at forstærke den centrale midtbane, det bekræfter Crystal Palace-manager Alan Pardew.

Transfervindue har været lukket i cirka en uge, men der er stadigvæk spillere, der er uden kontrakt. De klubber, der ikke fik hentet alle de spillere, som de gerne vil, har derfor stadigvæk chancen, men udbuddet af spillere er ikke ligeså stort og prominent mere.

En af de klubber, der gerne vil dette, er Crystal Palace, der kun har registreret 24 spillere ud af de 25 spillere, som man skal til Premier League.

– Ja, der er plads til at bringe en spiller mere ind i truppen. Det gjorde jeg med vilje, fordi jeg tænkte, at der kunne være en spiller, som ikke er på kontrakt, der passer ind i det, som vi har gang i, siger Alan Pardew til Sky Sports.

I den anledning siger Alan Pardew også, at Mathieu Flamini er en af de spillere, som han kan finde på at hente, da han har en masse erfaring.

– Mathieu er en spiller, som jeg kigger på, ja. Han ville give os lidt mere erfaring med at vinde kampe. Jeg kan godt lide, at han har spillet i store kampe for Arsenal, når de havde brug for en, der kunne lede holdet til at hente store resultater.

Mathieu Flamini har været uden kontrakt siden den 1. juli, hvor kontrakten med Arsenal endegyldigt løb ud. Angiveligt skulle Roma, Milan og Olympiakos også være interesserede i ham.