Alan Pardew er en færdig mand i West Bromwich Albion, der i skrivende stund ligger placeret som nummer chok i Premier League. Med seks kampe tilbage har klubben, der også bare bliver kaldt WBA 10 point op til en placering på den anden side af nedrykningsstregen. Det virker ifølge flere medier særdeles urealistisk, at de kan få skrabet de nødvendige point sammen for at kunne blive i den bedste engelske række endnu en sæson – med Pardew ved roret valgte betyrelsen og ham så tidligere i dag at få hvert til sit.

Pardew blev ikke fyret, men i fællesskab blev de enige om at ophæve kontrakten med øjeblikkelig virkning. Ifølge det engelske medie Goal.com kommer den tidligere WBA-spiller Michael Appleton formentlig til at stå i spidsen for klubben efter sommerferien. Trænere som Nigel Pearson, Dean Smith og Derek McInnes er dog også i spil til jobbet. For de sidste kampe bliver det dog assistensttræneren Darren Moore, der kommer til at tage beslutningerne.

56-årige Pardew, der før tidligere har trænet blandt andet Newcastle United og Crystal Palace, nåede at være i spidsen for klubben i fire måneder, men weekendens nederlag til Burnley var hans niende nederlag i træk – og det blev altså dråben, der fik bæret til at flyde over.

I en pressemeddelse på klubbens hjemmeside står der: “West Bromwich Albion og Alan Pardew har valgt at gå fra til sit. På grund af uenigheder og mange diskussioner har denne beslutninger været nødvendig og den bedste for alles vedkommende. “

“Vi ønsker alle de bedste og held og lykke fremover. Det er intet ondt i denne beslutning, men det har altså været den bedste og vi tror på fremtiden. Darren Moore kommer til at tage over for resten af sæsonen.”

Synes du, at det er den rigtige beslutning for WBA?