Den chilenske landsholdsspiller, Alexis Sanchez, føler ikke, at han er underlegen i forhold til nogle spillere, og mener selv, at hans evner er lig med de to Ballon d’Or vindere, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Chile v Brazil - FIFA 2018 World Cup Qualifier

Arsenal-angriberen Alexis Sanchez føler, at han er god nok til at blive vurderet i den same klasse som superstjernerne Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Alexis var holdkammerat med Lionel Messi i Barcelona, men forlod forud for 2014/15-sæsonen Camp Nou til fordel for en tilværelse hos Emirates for Arsenal i jagt efter mere spilletid.

Den chilenske angriber er blevet en publikumsyndling på Emirates Stadium, efter han har scoret 30 mål i 68 ligaoptrædener for Gunners.

Messi og Real Madrid-rivalen Ronaldo bliver ofte beskrevet som de to bedste spillere på vores planeter, og har i de sidste otte år haft monopol på ligeså mange Ballon d’Or-awards.

Men Alexis er selvsikker og optimistisk. I et interview med Sport udtalte han:

”Jeg er nået et niveau, hvor jeg kan konkurrere med gode spillere. Jeg sammenligner ofte mine kvaliteter med Messi og Ronaldo. Jeg har de samme evner som dem.”

Alexis, som vandt den spanske liga og pokalturnering hos Barcelona har også fået en FA Cup-titel hos Arsenal skrevet på sit CV.

Arsene Wengers mandskab vender tilbage til Premier League efter landsholdspausen søndag mod Southampton.