Manglende Sanchez forlængelse genopliver Marco Reus-rygter.

Af Lasse D. Drescher

Mediet The Telegraph Reports skriver at Arsenal formentlig har fundet den mulige afløser, til Alexis Sanchez. Arsenal har nemlig forsøgt at finde en spiller, som kan erstatte Sanchez, såfremt at han forlader klubben, eller andre problemer som kunne opstå.

(Photo: Getty Images)

Spilleren som mediet mener kan overtage Alexis Sanchez’s position på Arsenal-holdet er Borussia Dortmund-stjernen Marco Reus. Reus skulle efter sigende koste omkring 450.000.000 kroner, og få til Emirates.

Det er specielt grundet den manglende kontraktforlængelse hos Sanchez, at Reus nu bliver rygtet til Arsenal. Sanchez har 18 måneder tilbage af hans kontrakt hos Premier League-klubben.

The Telegraph Reports skriver samtidig at Arsenal formentlig vil forsøge at sælge Sanchez til sommer, hvis han til den tid stadig ikke har haft mod på at forlænge sin kontrakt med The Gunners. Samtidig med at de skriver at Reus kunne ankomme til Emirates i løbet af sommerens transfervindue.

Alexis Sanchez har siden ankomsten fra FC Barcelona spillet omkring 122 kampe for Arsenal, i alle turneringer. I løbet af de 122 kampe for The Gunners har chileneren Sanchez formået at lave 59 scoringer. Det vil sige at Alexis scorer i hver anden kamp, og det er altså en rigtig nydelig statistik for en spiller som både bliver brugt på flere forskellige positioner.

Læs også: Det rene vanvid: Tidligere Liverpool-spiller afviser tilbud fra europæisk gigant