Når Manchester United i eftermiddag tager imod Liverpool på Old Trafford, er der lagt op til kamp af de helt store i Premier League. Det er rækkes andenplads mod rækkens tredjeplads og det er samtidig en kamp mellem to af verdens største, bedste og mest karatirismateske trænere. Jose Mourinho står i spidsen for holdet fra den del af Manchester og Jurgen Klopp skal forsøge at få Merseyside-klubben Liverpool til at vinde over rivalerne.

Det er ingen hemmelighed, at Uniteds helt store profil, Alexis Sanchez, ikke har imponeret siden skiftet fra Arsenal i det netop overstående januar-transfervindue. Selvom denne kendsgerning kommer den chilenske landsholdspiller alligevel til at starte inde i dagens ligakampe – netop på grund af sit højeprisskilt og sine tidligere præstationer. Men, hvad er årsagen til, at den lynhurtige og tidligere Barcelona-fløjspiller ikke er slået igennem hos The Red Devils endnu?

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den tidligere United-forsvarer Gary Neville prøver til den engelske avis, Goal.com, at komme med et svar. Han siger:

“Ja, han har indtil videre været en skuffelse. Han har ikke præsteret optimalt siden han kom til klubben, men det med Sanchez for mig, handler om han more han spiller fodbold på. Den måde han får at vide han skal spille på. Fra mit synspunkt synes jeg, at han burde spille mere avanceret. Han skal ikke forsvinde ud af kampene, han skal gøre væsen af sig selv og det gør han ved at udfordre offensivt og tage chancer. Han er nødt til at teste modstandernes forsvarer, så de ved, at han kan finde på hvad som helst. 

Ellers bliver det forudsigeligt.”

Sanchez, der oftest spiller som kant, men som også kan optræde som frontangriber, har indtil videre, i den røde United-trøje, kun lavet et mål og ikke nogen assists. Tror du han kommer igang mod Liverpool i dag?