Real Madrid-træneren Zinedine Zidane har afsløret, at han i sandhed beundrer den tidligere Barcelona-spiller Neymar, men nægter samtidig, at hovedstadsklubben som han er træner for, kommer til at byde på den brasilianske superstjerne.

Real Madrids træner Zinedine Zidane er lige nu en presset herre. Han har langt efter Barcelona, der ligger nummer et i den bedste spanske fodbolrække og det er endnu usikkert om den spanske hovedstadsklub går videre fra knock-out-fansens første runde i Champions League – verdens mest prestigefyldte klubturnering. Det er dog ikke Zidanes problemer og hvordan han kan løse dem, som denne artikel kommer til at handle om. Den franske træner har nemlig sagt noget interessant om den tidligere Barcelona-spiller Neymar, der i skiftede til Paris Saint-Germain eller PSG i sommer.

Nu skriver det engelske medie Goal.com, at Neymar meget vel kunne være på vej tilbage til Spanien – men arbejdsgiveren skulle være Real Madrid. Til gengæld får hovedstadsklubben i Frankrig så selveste Cristiano Ronaldo, der angiveligt skulle være utilfreds på Santigao Bernabeu.

Neymar er faldet godt til i PSG og sammen med holdkammeraten til venstre i billedet, bomber han mål ind (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images).

Det rygte nægter Zidane dog at kommentere på og siger i stedet følgende:

“Jeg taler ikke om spillere, der ikke er mine egne. Neymar er en spiller, som alle mennesker, der er interesserede i fodbold, elsker. Dette fordi han er en god spiller, der kan alt med en bold.”

 

Da han i samme interview blev spurgt om en kommentar til den dårlige situation i Madrid, svarede han: “Jeg tænker ikke på negative ting. Negative tanker er ikke i mit hoved. Kun de positive. Hvis du tænker at du ikke kan, så kan du ikke. Derfor tror jeg på, at vi nok skal få vendt skuden, bare rolig.”

 

Er du enig i hans udtalelse om Neymar – elsker alle ham ?