Soccer Football – Serie A – Juventus vs Torino – Juventus Stadium, Turin, Italy – September 23, 2017 Juventus’ Paulo Dybala in action REUTERS/Massimo Pinca

– Jeg er meget glad for Dybala. Det er vigtigt, at han har fået scoret igen – efter hans mål spillede han meget bedre. Den mentale del af det at være angriber er et enormt vigtigt element.

– Han er godt på vej til at forbedre sig dag for dag. Objektivt set er han i mine øjne en af verdens bedste fodboldspillere, og det ville undre mig, hvis ikke ham eller Neymar vandt prisen som netop det indenfor en tidmargin på bare tre år.

Faktisk var sejren i lørdags, Juventus første sejr mod Hellas Verona på deres hjemmebane siden år 2001 – og det faktum er Allegri naturligvis meget begejstret over.

At spille de sidste syv kamp, hvoraf fem af dem er på udebane, er ikke let. Det er et afgørende sted i vores sæson. I dag var vigtigt for os, fordi det formindskede forspringet til Napoli i toppen af ligaen –  det er super godt, slog Allegri fast efter lørdagens sejr over Verona.