Juventus har gang i noget af en sæson. Godt nok tabte klubben Champions League finalen til Real Madrid, men klubben sikrede det femte italienske mesterskab i træk. Og det er imponerende. Nu er de ude efter europæisk storspiller. 

AF KRISTIAN PARIS 

Juventus har før købt store stjerner fra andre gigant klubber i Europa, men det er ikke noget de  er kendt for. Eksempler  heraf kan nævnes Morata – som de solgte med fortjeneste – Higuain, Dani Alves, Khedira osv.

Pointen er, at de nu igen er på rov i en af de største klubber i Europa – og det er ikke Real Madrid – denne gang er det i Bundesligaen i München.

For de nuværende tyske mestre har angiveligt en spiller på holdkortet, som Allegri og co. angiveligt er interesseret i at hente. Det drejer sig om sydtyskernes kantspiller Douglas Costa, der er i Serie A-mestrenes søgelys.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-BAYERN MUNICH

 

Costa har nemlig haft det en smule svært siden han kom til Tyskland i sommers. På trods af
ingen tvivl om brasilianerens evner har manager Carlo Ancelotti ikke helt benyttet kantspilleren
så meget som man kunne have ønsker.

Det er angiveligt spillerens professionalisme og motivation som den italienske manager har slået ned på og fravalgt ham på.

Som et resultat af det, er Bayern angiveligt klar til at sælge Costa bare et år efter han kom til klubben. Det bekræfter den italienske journalist Gianluca Di Marzio.

 

Efter Allegri er blevet nødt til at bruge angriber Mario Mandzukic på kantet, fordi Marko Pjaca blev skadet i knæet, følger den italienske manager nødsaget til at hente en back up på kantpladsen.

Men Allegri har netop offentligjort den permanente aftale af Juan Cuadrado fra Chelsea, og det er nu usikkert om det er Cuadrado eller Pjaca, der er førstevalg i Torino.